borito

Nyílt nap: válassz hatvan minióránk közül, és próbáld ki, milyen is valójában egyetemistának lenni – Regisztrálj december 8-ig!

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán 2022. december 12-én nyílt napot tartunk. Korábbi cikkünkben a részletes programról, a nap során folytatott játékunkról és az igazoláskérésről olvashatsz, itt pedig a nyílt napon tartott miniórákkal és a regisztrációs felülettel érkezünk! Az órákra regisztrálni december 8-ig lehet!

Hogy mi a célunk a miniórákkal?
  • Hogy útmutatást adjunk, ha esetleg még bizonytalan lennél, hogy melyik szakra is jelentkezz! (Ha így érzed, azt javasoljuk, hogy ne a szak, hanem a cím szerint válassz órákat!)
  • Hogy belekóstolhass abba, milyen is egyetemistának lenni, mit és hogyan tanulhatsz majd a következő években!
  • És végül, de nem utolsó sorban: oktatóink órái számtalan érdekességet tartogatnak, tehát már nyílt napunkon is biztosan új tudásra tehetsz szert!


A miniórák négy idősávban zajlanak majd, egymás után, 10 perces szünetekkel, hogy átérj egyik teremből a másikba! Válassz mind a négy idősávból, kóstolj bele minél több tudományterületbe, és játssz velünk a BTK-s nyereményekért!


Ha átnézted az alábbi listát, regisztrálj ezen az űrlapon december 8-ig!


Kattints az óra nevére és olvasd el a részleteket vagy válogass szakok szerint!


Miniórák idősáv és cím szerint (ha kíváncsi vagy, mi az a szak, amiről eddig még nem is sejtetted, hogy neked való lehet):

10:30 – 10:50


11:00 – 11:20


11:30 – 11:50

 

12:00 – 12:20


Miniórák szakok szerint (ha már pontosan tudod, hogy mi is érdekel):


(A nyílt napon későbbi felhasználás céljával kép- és hangfelvétel készül!)