SZTE BTK 2016. február

2016. február 29.
2016. február 29.

"Szeged, Szegvár - A magyar paraszt - Móricz Zsigmondtól Grecsó Krisztiánig címmel indít kurzust Szilágyi Zsófia az SZTE-n, ahol a szegvári születésű író több munkája is górcső alá kerül." A Délmagyarország cikke.

2016. február 24.2016. február 16.

Ha hónap harmadik keddje közeleg, akkor várható a SzemeSZTEr című egyetemi magazin új adása. A februári félórában lesz egy kis bölcsészbál a 20-as évek hangulatában, egy kis időutazás a rádiókészülékek történetében, sütünk egy kis fánkot, érdeklődünk, ki mit gondol a Valentin-napról. Bökfi Réka mesterszakos hallgatótól megtudhatjuk, nehéz sport-e a rúdtánc.

2016. február 08.
2016. február 04.

Gyors, könnyen kereshető, tömör és szakszerű segítség a felvételi előtt állóknak. Alapszakok, kreditrendszer, határidők, pontszámítás, tanárszak, nyelvvizsga, és még sok egyéb fontos tudnivaló egy helyen!

2016. február 03.

Az SZTE BTK január 30-i nyílt napján Grecsó Krisztiánnal és Szilasi Lászlóval Szilágyi Zsófia beszélgetett. Szántai Márk beszámolója a Tiszatáj online-on.

2016. február 02.

Február 3-án 10:00-tól kerül megrendezésre a szegedi bölcsészar MA-s nyílt napja az Egyetem utcai főépület Auditorium Maximumában, ahol a mesterszakokkal kapcsolatos általános tudnivalókon kívül az egyes képzésekről is részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

2016. február 02.

Az SZTE Karrier Iroda Alternatív Gyakornoki Program elnevezésű kurzusa keretében számos gyakornoki pozícióra várják BTK-s hallgatók jelentkezését civil szervezetek és egyetemi egységek.

2016. február 01.

A Szegedi Tudományegyetem kupakgyűjtő akciót hirdet Gyaraki Bogi agydaganatos szegedi kislány javára. A kupakokat az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban lehet leadni.

2016. január 26.

Kutatók, végzett doktoranduszok és hallgatók pályázatát várja 2016. március 1-ig az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság. Az SZTE Innovációs Díjjal olyan innovatív ötleteket jutalmaz a Szegedi Tudományegyetem, amelyek szellemi alkotásnak minősülnek és üzleti szempontból hasznosíthatók.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.