SZTE BTK 2011. október

2011. október 27.

Az interneten felbukkant egy adathalász oldal, amely a szegedi ETR nyitóképernyőjéhez nagyon hasonlónak mutatkozik, és az ETR "mellék szerverének" állítja magát. Ennek célja az lehet, hogy minél több ETR-es azonosító-jelszó párt szerezzenek meg.

 

2011. október 25.
2011. október 24.
2011. október 20.

Október 19-én az immár hagyományos SZTE Őszi Állásbörze mellett a Szolgáltatók Börzéjét és a Mesterképzések Nyílt Napját is megrendezték.

2011. október 11.

Egyetemtörténeti konferenciával és az első szegedi rektor, Menyhárt Gáspár sírjának koszorúzásával emlékezett meg a Szegedi Tudományegyetem hétfőn az első szegedi tanévnyitó 90. évfordulójáról.

2011. október 10.

Egy jelképes gombnyomással indította el Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora azt a portált, melyen a jövőben az SZTE Tehetségpont tagjai egymással és a szervezettel hatékonyabban tudják tartani a kapcsolatot, és melyen a Tehetségpont-tagok kiválósági listája is megtekinthető lesz.

2011. október 10.

Az Armel Operaverseny és Fesztivál október első két hetében (2011. október 6. és 15. között) kerül megrendezésre a Szegedi Nemzeti Színházban.

2011. október 04.
A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által meghirdetett verseny célja, hogy minél több fiatal ismerje fel a véradás fontosságát és egyúttal csatlakozzon a rendszeres véradók csapatához.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.