DSC03214

Üdvözlünk az SZTE BTK-n, nagyon örülünk, hogy itt vagy!

Gratulálunk sikeres felvételidhez és üdvözölünk a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében!

Tudjuk, hogy az egyetem sokban eltér a korábbi tanulmányaid körülményeitől, és hogy a kezdet sok nehézséget és utánajárást tartogat, ezért szeretnénk segítséget nyújtani neked.


Frissítés: a pótfelvételi keretében nyertél hozzánk felvételt? Ez szuper - szeretettel gratulálunk! Ide kattintva láthatod, hogy melyek a szükséges első lépések a félév megkezdése előtt és ezek esetében milyen határidők vonatkoznak rád, innen pedig letöltheted a kari levelet is.

Most pedig bátran görgess tovább a tanév időrendi beosztásához és a többi hasznos információhoz!


Mit találhatsz ezen az oldalon? Kattints a részletekért!Orientációs nap, csak neked! Szeptember 12-én gyere le a BTK főépületének udvarára, és szerezz információkat első kézből hallgatótársaidtól és az egyetemek különböző egységeinek képviselőitől! A nap folyamán különböző játékokkal és programokkal várunk téged - a részletekkel hamarosan érkezünk!


BTK_20230709_2_1562


És ha még olvasgatnál egy kicsit a városról és az egyetemről, ahol a következő éveidet tölteni fogod...Ha még mindig maradt benned kérdés, keresd az illetékes egyetemi egységet, a tanszékedet vagy a Tanulmányi Osztályt!Sok sikert kívánunk egyetemi tanulmányaidhoz!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep

Az SZTE BTK – hagyományainak megfelelően – díszoklevelet adományozott a 65, 60 és 50 éve végzett bölcsészkari hallgatóknak. A szeptember 16-i eseményen, amelynek a történelmileg is jelentős Auditorium Maximum adott helyet, negyvenöten vették át díszoklevelüket családtagjaik, barátaik körében.