Országos Felsőoktatási Véradóverseny

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat által meghirdetett verseny célja, hogy minél több fiatal ismerje fel a véradás fontosságát és egyúttal csatlakozzon a rendszeres véradók csapatához.

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat az idei tanévben is meghirdette az Országos Felsőoktatási Véradóversenyt. A 2011. október 1. és 2012. május 14. között zajló verseny célja, hogy minél több fiatal véradót vonjon be a véradó mozgalomba. A verseny győztese a legnagyobb véradói aktivitást mutató felsőoktatási intézmény. A regisztráció határideje 2011. október 20.

További információk (szabályzat és jelentkezési lap) itt.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_32

Kasza Péter az SZTE BTK Klasszika-Filológia és Neolatin Tanszék tanszékvezető egyetemi docense, az SZTE Irodalom- és Kultúratudományi Doktori Iskola Neolatin Programjának vezetője, valamint az SZTE és az OSZK közreműködésével létrejött Kulcsár Péter Historiográfiai Kutatócsoport vezető kutatója. Magyar történelem Bécsből nézve - Wolfgang Lazius elfeledett történeti műve című akadémiai doktori értekezését 2023 szeptemberében védte meg. Kasza Péterrel az értekezés részleteiről, a tudományos pályájának kezdetéről, jelenlegi és jövőbeni kutatásairól és a tanításról beszélgettünk.