Eötvös-koszorút kapott Makk Ferenc

Kimagasló kutatói teljesítményeket díjaztak a magyar tudomány ünnepének nyitórendezvényén: heten, közöttük Makk Ferenc, a Szegedi Tudományegyetem professzora is átvehette a kiemelkedő tudományos életmű elismerésére szolgáló Eötvös József-koszorút.

Kimagasló kutatói teljesítményeket díjaztak a magyar tudomány ünnepének november 5-i nyitórendezvényén az Magyar Tudományos Akadémia székházában: heten, közöttük Makk Ferenc, a Szegedi Tudományegyetem professzora is átvehette a kiemelkedő tudományos életmű elismerésére szolgáló Eötvös József-koszorút Pálinkás Józseftől, az MTA elnökétől.


Makk Ferencet, a történelemtudomány doktorát, az SZTE BTK Történeti Segédtudományok Tanszékének egyetemi tanárát az Árpád-kori magyar-bizánci kapcsolatok, illetve a magyar külpolitika történetének kutatásában elért eredményeiért ismerték el.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

1350_DSC_0819

2024 tavaszán, Szegeden, ismét elindul az Amigos a gyerekekért alapítvány csapata. Kik is az Amigók? Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk, célunk, hogy kórházi látogatások formájában játékkal, nyelvtanulással és kézműveskedéssel segítsük a beteg gyerekeket. Most te is csatlakozhatsz csapatunkhoz!