Boritokep_15

Nyílt nap január 27-én az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán – részletes program

Ismét megnyitjuk kapuinkat mindazok előtt, akik a felvételi előtt állnak és érdeklődnek a szegedi bölcsészkar igen széles képzési kínálata iránt! A decemberi alkalom után 2024. január 27-én, szombaton, ismét nyílt napot tartunk a kar főépületében!

 

A nyílt nap részletes programját alább, a miniórákat pedig ide kattintva találod meg! A program más részeire nem, de a miniórákra regisztrálni szükséges! Jelentkezési határidő: 2024. január 24. 20:00.

A nyílt napok alkalmával lehetőséged van arra, hogy megnézd, hol, hogyan és kikkel töltheted majd el az egyetemi éveidet. Mi azt ajánljuk, semmiképpen se hagyd ki a szegedi bölcsészkart, ha az alábbiak közül legalább egy állítás igaz rád:

 

Mindig is inkább a humán tárgyak érdekeltek.

 

Az ország egyik legjobb bölcsészkarán tanulnál, olyan oktatóktól, akiket rendszeresen a legjobbak között emlegetnek.

 

Már tudod, hogy mivel foglalkoznál később, és szívesen beszélgetnél róla olyanokkal, akik épp azt tanulják vagy már a szakmában dolgoznak. (Vagy még nem tudod és jól jönne egy kis segítség a döntésben...)

 

És nem utolsó sorban: szívesen élnél egy napfényes egyetemvárosban, amelynek nagy részét hallgatótársaiddal együtt töltitek meg.

 


what-to-see-in-szeged-hungary-81

Forrás: mywanderlust.pl

A 24.hu is megírta: Okkal Szeged az egyik legjobb egyetemváros

 

RÉSZLETES PROGRAM

  • 10:45-től – Kapunyitás: innentől kezdve egészen 14:30-ig a szakok és egységek saját standjainál tájékozódhatsz!
  • 11:30–11:50 – Köszöntő és felvételi tájékoztató az Auditorium Maximumban.
  • 12:00–13:50 – Miniórák, ahol megnézheted kicsiben, hogy mi is vár rád nálunk a következő években: a miniórák listáját és a regisztrációs felületet ide kattintva megtalálod.
  • 14:10 – Nyereményjátékunk eredményhirdetése az Auditorium Maximumban - mert igen, ilyen is lesz!
  • 14:20 – Épülettúra, amikor is megismerheted a szegedi bölcsészkar ikonikus épületét! Találkozó az Auditorium Maximumban!

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Tanulj, közben pedig játssz velünk!

A nap során egy nyereményjátékkal is készülünk! Vegyél részt legalább 3 miniórán, gyűjtsd a pecséteket az útleveledre, dobd be azt az Auditorium Maximum előtt található ládába, és vidd haza a hamisítatlan BTK-s ajándékcsomagok egyikét! A szerencsés nyerteseket 14:10-kor sorsoljuk ki az Auditorium Maximumban. (A csomagot postázni nincs lehetőségünk, így arra kérünk, mindenképp legyél ott személyesen az eredményhirdetésen!)

 

Számoljuk ki együtt a pontjaidat!

Tanulmányi Osztályunk munkatársai egy külön standnál segítenek majd neked abban, hogy biztosan választ kapj minden kérdésedre az új felvételi eljárással kapcsolatban, sőt, a felvételi pontszámodat is kiszámolhatjátok együtt!


Csatlakozz a Facebook-eseményhez, és kövess minket oldalainkon!

A legfrissebb információkról a leggyorsabban nyílt napunk Facebook-eseményében értesülhetsz! Kövess minket ott és Instagram-oldalunkon, ahol még több tartalommal találkozhatsz!

 

Szeged, SZTE, BTK!

Nézz körül a felvételizőknek szóló aloldalunkon, ahol kifejezetten arra koncentráltunk, hogy praktikus információkkal segítsünk neked a döntésben!

 

Egyetemi és kari nyílt nap egymás szomszédságában

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy az SZTE Nyílt Nap és Szülői Értekezlet és a BTK kari nyílt napja két különböző rendezvény! A miniórákra történő jelentkezés nem számít regisztrációnak a másik programon és ugyanígy fordítva! DE: a két rendezvény egymás szomszédságában lesz, így érdemes lehet mindkettőre ellátogatnod!A nyílt napon későbbi felhasználás céljával kép- és hangfelvétel készül! A rendezvényre való belépéssel elfogadod ezt!

 

 

Szeretettel várunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__34_1

Az alábbiakban Dr. Újfalusi Németh Jenő nekrológját közöljük, amelyet Dr. Szász Géza, az SZTE BTK Francia Tanszékének mundkatársa fogalmazott.