Boritokep_4

Nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán - 2023. december 18.

Az SZTE BTK-n idén is nyílt napot tartunk mindazoknak, akik a felvételi előtt állnak és érdeklődnek a szegedi bölcsészkar igen széles képzési kínálata iránt! A kar főépületében 2023. december 18-án, 9:30-tól kezdődően képzéseink és különböző egységeink saját standjainál tájékozódhatsz, de felvételi tájékoztatóval, épülettúrával és miniórákkal is várunk! A rendezvényre való belépés nem, de a miniórák látogatása regisztrációköteles!

A nyílt napok alkalmával lehetőséged van arra, hogy megnézd, hol, hogyan és kikkel töltheted majd el az egyetemi éveidet. Mi azt ajánljuk, semmiképpen se hagyd ki a szegedi bölcsészkart, ha az alábbiak közül legalább egy állítás igaz rád:


Mindig is inkább a humán tárgyak érdekeltek.


Az ország egyik legjobb bölcsészkarán tanulnál, olyan oktatóktól, akiket rendszeresen a legjobbak között emlegetnek.


Már tudod, hogy mivel foglalkoznál később, és szívesen beszélgetnél róla olyanokkal, akik épp azt tanulják vagy már a szakmában dolgoznak. (Vagy még nem tudod és jól jönne egy kis segítség a döntésben...)


És nem utolsó sorban: szívesen élnél egy napfényes egyetemvárosban, amelynek nagy részét hallgatótársaiddal együtt töltitek meg.


what-to-see-in-szeged-hungary-81

Forrás: mywanderlust.pl

A 24.hu is megírta: Okkal Szeged az egyik legjobb egyetemváros


RÉSZLETES PROGRAM

 

9:30 Kapunyitás: innentől kezdve egészen 13 óráig a szakok és egységek saját standjainál tájékozódhatsz!

 

10:00–10:20 Köszöntő és felvételi tájékoztató az Auditorium Maximumban.

 

10:30–12:20 Miniórák, ahol megnézheted kicsiben, hogy mi is vár rád nálunk a következő években: a miniórák listáját és a regisztrációs felületet megtalálod a honlapunkon és a Facebook-eseményünkben!

 

12:40 Nyereményjátékunk eredményhirdetése - mert igen, ilyen is lesz!

 

12:50 Épülettúra, amikor is megismerheted a szegedi bölcsészkar ikonikus épületét! Találkozzunk az Auditorium Maximumban!


FRISSÍTÉS (2023.12.16.)

Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a nagy létszám miatt az alábbi miniórák helyszínében változást történt. Két minióra pedig sajnos, elmarad. Megértéseteket köszönjük!


Kivetitore_a_kavezoban


Tanulj, közben pedig játssz velünk!

A nap során egy nyereményjátékkal is készülünk! Vegyél részt legalább 3 miniórán, gyűjtsd a pecséteket az útleveledre, dobd be azt az Auditorium Maximum előtt található ládába, és vidd haza a hamisítatlan BTK-s ajándékcsomagok egyikét! A szerencsés nyerteseket 12:40-kor sorsoljuk ki az Auditorium Maximumban. (A csomagot postázni nincs lehetőségünk, így arra kérünk, mindenképp legyél ott személyesen az eredményhirdetésen!)

 

Számoljuk ki együtt a pontjaidat!

Tanulmányi Osztályunk munkatársai egy külön standnál segítenek majd neked abban, hogy biztosan választ kapj minden kérdésedre az új felvételi eljárással kapcsolatban, sőt, a felvételi pontszámodat is kiszámolhatjátok együtt!

 

Kérj igazolást!

Tekintettel arra, hogy nyílt napunk tanítási napra esik, igazolást is kérhetsz majd. Felhívjuk figyelmedet, hogy igazolást csak 12:00 óra után áll módunkban kiállítani, a program befejeztéig. Keresd pultunkat a főépület aulájában, ahol a diákigazolványod alapján kiállítjuk neked a dokumentumot!

 

Csatlakozz a Facebook-eseményhez, és kövess minket oldalainkon!

A legfrissebb információkról a leggyorsabban nyílt napunk Facebook-eseményében értesülhetsz! Kövess minket ott és Instagram-oldalunkon, ahol még több tartalommal találkozhatsz!

 

Szeged, SZTE, BTK!

Nézz körül a felvételizőknek szóló aloldalunkon, ahol kifejezetten arra koncentráltunk, hogy praktikus információkkal segítsünk neked a döntésben!

 


Felhívjuk figyelmedet, hogy a nyílt napon későbbi felhasználás céljával kép- és hangfelvétel készül! A rendezvényre való belépéssel elfogadod ezt!

 

 

Szeretettel várunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_39

Az SZTE BTK-n 2024. július 6-án tartjuk a nyári diplomaosztót, amelyen több száz diák és hozzátartozóik vesznek majd részt. A februári eseményen egyik hallgatónknak már lehetősége volt a bemutatkozásra, és a pozitív visszajelzések tükrében ezt a hagyományt szeretnénk is folytatni: hogy egy BTK-s hallgató, oktató vagy dolgozó előadásával búcsúztassuk el a diplomájukat megszerző diákokat!


Ha tehetséges vagy valamiben és szívesen megmutatnád ezt egy több száz fős közönség előtt, olvasd el a részleteket, és jelentkezz június 9-ig!