borito

Ismét nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán – 2023. január 28.

A szegedi bölcsészkar 2023 januárjában ismét nyílt napot tart a felvételi előtt állóknak. Január 28-án, szombaton, a kar Egyetem utcai főépületében számos olyan programon vehetnek majd részt az érdeklődők, amelyek segítséget jelenthetnek abban, hogy a február 15-i határidő előtt a lehető legjobb döntést hozhassák meg arra vonatkozóan, hogy szeptembertől hol folytassák majd felsőfokú tanulmányaikat.

A decemberi nagy sikerű rendezvény után januárban, mintegy utolsó segítségként a felvételizőknek, ismét színes programmal készül az SZTE BTK kari nyílt napján. A program 11 órakor kezdődik majd, helyszíne pedig a kar főépülete lesz (Szeged, Egyetem utca 2.).


Ugyanezen a napon rendezi meg az SZTE is a nagy egyetemi nyílt napját, amely a BTK szomszédságában, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban lesz. Aki tehát ellátogat az egyikre, könnyen átmehet a másik nyílt napra is – így az SZTE teljes kínálatát és az egyetem legjobb karaként szereplő BTK* széles oktatási palettáját is megismerheti.


Sőt! A januári nyílt napon a decemberihez képest más témák és programok is terítékre kerülnek majd, tehát azok is biztosan találkozhatnak újdonságokkal, akik a tavalyi után úgy döntenek, ismét ellátogatnak a karra!


A BTK nyílt napjának részletes programja már elérhető a rendezvény Facebook-eseményében!


Az alábbiakban pedig megtekinthető a decemberi nyílt napról készült riport, amely az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék SzemeSZTEr című magazinműsorában jelent meg:





*Forrás: HVG Diploma 2023

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.