Boritokep_39

Legyél te a diplomaosztó következő előadója!

Az SZTE BTK-n 2024. július 6-án tartjuk a nyári diplomaosztót, amelyen több száz diák és hozzátartozóik vesznek majd részt. A februári eseményen egyik hallgatónknak már lehetősége volt a bemutatkozásra, és a pozitív visszajelzések tükrében ezt a hagyományt szeretnénk is folytatni: hogy egy BTK-s hallgató, oktató vagy dolgozó előadásával búcsúztassuk el a diplomájukat megszerző diákokat!


Ha tehetséges vagy valamiben és szívesen megmutatnád ezt egy több száz fős közönség előtt, olvasd el a részleteket, és jelentkezz június 9-ig!

Jelentkezz, ha:

  • a BTK jelenlegi vagy volt hallgatója, jelenlegi oktatója vagy dolgozója vagy,
  • úgy érzed, tehetséges vagy az éneklésben, a szavalásban, a táncban, a hangszeres zenélésben vagy esetleg prózai előadásban,
  • fel tudsz készülni egy olyan produkcióval, amely 3-5 perces és úgy gondolod, stílusában igazodik a diplomaosztó hangulatához!

 

Diploma_atado_2024_februar_00157
Tóth Jonathan olasz szakos hallgató Francesco Sartori Time to Say Goodbye című énekszámát adta elő.


Tudnivalók az eseményről és a helyszínről:

  • a diplomaosztót a TIK Kongresszusi termében rendezzük meg 2024. július 6-án (a turnusok száma és azok pontos időpontja a későbbiekben derül ki)
  • a produkcióra a rendezvény első fél órájában kerül sor - a színpadon zajlik majd, egy kb. 3 m2-es területen
  • dress code: formális (kivéve, ha a produkció része a más viselet)


Hogyan jelentkezhetsz?

  • készíts egy felvételt a tervezett produkcióról 3-5 percben vagy keress egy videót egy korábbi fellépésedről, amely referencia lehet,
  • küldd el nekünk ezt a btkpr@arts.u-szeged.hu e-mail címre,
  • a levélben írd meg a nevedet, a szakodat, az évfolyamodat/pozíciódat és egy rövid bemutatkozást!

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. JÚNIUS 9. (VASÁRNAP)

 

Mi történik ezután?

A beérkezett produkciókból a kari vezetőség kiválasztja a legjobban sikerült előadásokat, amelyeknek előadóit egy személyes meghallgatásra hívjuk június 14-én, pénteken. Itt, a vezetőség döntése alapján, eldől, kik léphetnek fel a rendezvényen.

 


Légy részese a végzős hallgatók utolsó itt töltött pillanatainak, legyél te az SZTE BTK diplomaosztójának következő előadója!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__34_1

Az alábbiakban Dr. Újfalusi Németh Jenő nekrológját közöljük, amelyet Dr. Szász Géza, az SZTE BTK Francia Tanszékének mundkatársa fogalmazott.