INGYENES ÁLTALÁNOS ANGOLÓRÁK BTK-S OKTATÓKNAK ÉS DOLGOZÓKNAK 2018. MÁRCIUSÁTÓL


Ingyenes, tanárszakos hallgatók által tartott angolórákat kínál a BTK Angoltanár-képző és Alkalmazott Nyelvészeti Tanszéke a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán oktató és dolgozó kollégák számára 2018. márciusától.


Információk:
Időtartam: egyszer 90 perces angolóra – 18.00-19.30-ig, hétfőn vagy szerdán este. A hétfői csoport kezdési dátuma március 5., befejezése május vége (10 alkalom). A szerdai csoport kezdési dátuma március 7., befejezése május vége (10 alkalom).
A csoportok vegyes nyelvtudású szinttel indulnak (újrakezdőtől középhaladó szintig) minimum 5 fő jelentkezése esetén.


A jelentkezés és az órák ingyenesek, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni 2018. március 1., csütörtök, 18.00 óráig lehet a baloghzs@lit.u-szeged.hu email címen, Balogh Erzsébetnél, a csoport (hétfői vagy szerdai), illetve a saját bevallott nyelvtudási szint megjelölésével.


Az angolórák célja kettős:
1) a résztvevők angol nyelvi kompetenciáinak fejlesztése, nyelvgyakorlás;
2) a tanárszakos hallgatók számára – tanári, oktatói felügyelettel – lehetőség biztosítása arra, hogy kipróbálhassák magukat a tanári szerepkörben, praktikus ismereteket szerezzenek a nyelvtanításról és az osztálytermi munkáról.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.