Digitális Oktatási Stratégia előadás – Horváth Ádám


MEGHÍVÓ

 

Tisztelettel meghívjuk az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat Digitális Oktatási Stratégia felsőoktatási keretrendszerben történő megvalósíthatósága eseményére.


IDŐPONT: 2018. február 21. 14.00-16.00

HELY: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kiállítási Tér

(6722 Szeged, Ady tér 10.)

 

PROGRAM:

2018. február 21-én 14.00 órakor kezdődő évnyitó szakmai rendezvény, melyen Horváth Ádám előadását és egy kerekasztal beszélgetést hallgathatnak meg az érdeklődők másfél órában.

 

Horváth Ádám divízióvezető a Digitális Pedagógiai Módszertani Központban. Munkatársaival
a digitális oktatás, digitális iskolák jelenség világát vizsgálják évek óta. A téma és az előadó iránt érdeklődőknek egy HVG interjú előadónkkal itt olvasható: http://hvg.hu/elet/20171213_digitalis_oktatasi_strategia_internet_okos_eszkozok_iskola_digitalis_kompetencia_horvath_adam_interj

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a Balogh.Bathory.Zsuzsanna@rekt.szte.hu elérhetőségen.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)