brosurakboritokep

Az SZTE BTK alapszakos tájékoztatói

Aki még nem döntötte el, hogy milyen szakra szeretne jelenkezni, gyors átfogó képet kaphat karunk alapszakos képzéseiről a felvételi időszak hajrájában.

Ha nem tudod még, hogy pontosan hogyan tovább, semmi gond: könnyedén átböngészheted a szegedi bölcsészkar képzéskínálatát. Alapszakos tájékoztatóinkban többek közt olvashatsz képzéseink tartalmáról, specializációkról, elhelyezkedési lehetőségekről és a felvételihez szükséges kritériumokról.


A tájékoztató füzeteket a következő linken veheted szemügyre: http://www.arts.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek-btk/alapkepzes-brosurak


Ha kérdésed van, vagy csak szeretnél a választandó szakod oktatóival és hallgatóival személyesen is találkozni, akkor várunk szeretettel nyílt napunkon is január 30-án szombaton, Szegeden, a BTK Egyetem utcai főépületében.


A részletes programot a következő helyen találod: https://www.facebook.com/events/422732081260783/

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.