A Kazah Nagykövetség pályázata

Asztana napja alkalmából, Kazahsztán Budapesti Nagykövetsége pályázatot hirdet az alábbi témában: „Asztanai EXPO-2017 Világkiállítás: A jövő városa”

A Kazah Köztársaság Nagykövetsége valamint a Szegedi Tudományegyetem közös pályázatot hirdet Kazahsztán fővárosa témájában a Szegedi Tudományegyetem diákjai számára.

 

A pályázat célja a modern Kazahsztán és a főváros iránti érdeklődés felkeltése, Kazahsztán és Asztana történelmének népszerűsítése és a kazah történelmi örökség tanulmányozása, tehetséges szakemberek támogatása révén szakemberek új nemzedékének kinevelése, a magyar és a kazah hallgatók közötti kommunikáció feltételeinek megteremtése.

 

A verseny egyfordulós, a beküldött pályázatokat szakértői zsűri bírálja el. A nyertesek elismerő oklevelet és pénzjutalmat kapnak a Kazah Köztársaság Nagykövetségétől:

1. díj 150.000 Ft.

2. díj 100.000 Ft.

3. díj 50.000 Ft.

 

A pályázat lebonyolításáról a Szervező Bizottság gondoskodik. A Szervező Bizottság vezetője az Altajisztikai Tanszék lektora, Dr. Mukusheva Raushangul. (Tel.:+36 62 544-319, email: roza55506@hotmail.com)

 

A versenyben résztvevőknek legkésőbb 2014. június 2-án délig kell elkészíteni és benyújtani a pályázatot a Szervező Bizottságnak nyomtatott és elektronikus formában, magyar vagy angol nyelven (A4-es formátumban, 12-15 ezer leütés, Word szövegszerkesztő, Times New Roman № 12 betűtípus), a következő témában:

 

„Asztanai EXPO-2017 Világkiállítás: A jövő városa”

 

A munkákat jeligével ellátva a kambarov7@gmail.com e-mail címre kell küldeni, a tárgymezőbe írják be: Pályázat+a jelige. Postai úton a Szegedi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Altajisztikai Tanszék 6722 Szeged, Egyetem utca 2., Dr. Mukusheva Raushangul címre lehet küldeni.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)