Felhívás francia támogatott nyelvtanulásra

A Francia Nagykövetség támogatja azoknak a hallgatóknak, egyetemi oktatóknak a nyelvi képzését, akik az Alliance Française-ben tanulnak franciául. A támogatás mértéke 50 %, ami minimum 4 fős csoportok esetén 500 Ft/h/hallgató illetve oktató.

A tanfolyamaink 30, illetve 60 órásak. Minden szinten várjuk a jelentkezőket. Mivel kizárólag SZTE-hallgatók kaphatják meg a támogatást, a hallgatói jogviszony/munkaviszony igazolása szükséges.
A jelentkezéseket október 4-ig várjuk, az órákat folyamatosan indítjuk.

Kiegészítő információk:

Jelenleg 2 csoporthoz lehet csatlakozni:

-újrakezdő :hétfő-szerda 18h-20h, Szilár Ildikó oktatóval
-B1 szint (gyenge középfok, kb, májusban nyelvvizsgáznának): kedd-csütörtök 18-20, Tóth Béla és Olivier Lemaire oktatókkal.

A jövő héten szeretnénk beindítani:

- egy teljesen kezdő csoportot
- egy A1/A2-es csoportot (akik már kb 1-1,5 évet tanultak franciául)
- egy erős középfok, gyenge felsőfok szintű csoportot.


Ezekre a csoportokra már van jelentkezőnk, de nem sikerült még időpontot találnunk.

A jelentkező írja meg,hogy:

- Milyen szinten van a nyelvtudása (ehhez szintfelmérő http://www.af.org.hu/Előzetes-jelentkezes-online)
- Milyen intenzitással tud tanulni (heti 1x 2H? 2x2?)
- Milyen időpontok felelnek meg?


Az óra díja minimum 4 fő esetén 500 Ft/h, 3 fő esetén 600 Ft/h, 2 fő esetén 750 Ft/h). Részletfizetés (akár havonta) lehetséges. Ebben az esetben van egy egyszeri adminisztrációs díj, amely 1.000 Ft.

Tankönyvet tudunk biztosítani, ennek ára a csoport szintjétől függően 5.500-5,800 Ft, de ez "letéti díj", vagyis a tanfolyam végén visszaadjuk az összeget, ha a tankönyvet megfelelő állapotban visszakapjuk. Ezt természetesen ne kötelező tőlünk beszerezni!Tatai Ágnes
oktatásvezető / responsable des cours
Alliance Française
H-6720 Szeged
Dugonics tér 2.
+36 62 420 427
szeged@af.org.hu
www.af.org.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_10

A tanév legjobban teljesítő hallgatói kaptak támogatást a Szegedi Tehetséggondozó Tanács és a Szegedi Tudományegyetem által meghirdetett Talent ösztöndíj és Kiválósági Lista díjátadó ünnepségén. A 18. gálán különböző tudományterületek arany, ezüst és bronz fokozatú elismerései mellett az Év Tehetsége, Év Sportolója és Év Művésze díjakat, illetve a nagyértékű Vállalati ösztöndíjakat is átadták. A legtehetségesebb, ugyanakkor hátrányból induló fiatalok pedig újra pályázhattak az esélyegyenlőségi kategóriában.