Wittman Tibor emlékezete - stúdióbeszélgetés a neves történészprofesszorról

40 éve halt meg Wittman Tibor történészprofesszor. Rá emlékeznek a műsor vendégei, akik tanítványai, utódai, kutatásainak továbbvivői.

Azt, hogy milyen volt Wittman tanítványának, netán szakdolgozójának lenni Anderle Ádám, Csejtei Dezső és J. Nagy László professzorok segítségével idézi fel a műsor, arról, hogy milyen apa, milyen családfő volt, Wittmann Tibor orvosprofesszor vall, míg a mai tanszékvezetők, Berta Tibor, Kövér Lajos és Csernus Sándor dékán arról beszélnek, hogy mi az, ami máig továbbél Wittman Tibor tudományos hagyatékából.


A Globalizáció, modernizáció, tradíciók Wittman Tibor emlékezete című beszélgetés az azonos című konferencia televíziós változata.A műsor az SZTE BTK és az SZTE BTK Történeti Intézetének megbízásából a Szegedért Alapítvány támogatásával készült, műsorvezető: Kozó Attila,vezető operatőr: Kovács Zoltán, szerkesztő-rendező: Klucsik Edit

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

1350_DSC_0819

2024 tavaszán, Szegeden, ismét elindul az Amigos a gyerekekért alapítvány csapata. Kik is az Amigók? Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk, célunk, hogy kórházi látogatások formájában játékkal, nyelvtanulással és kézműveskedéssel segítsük a beteg gyerekeket. Most te is csatlakozhatsz csapatunkhoz!