Újságíró gyakornokokat vár az SZTE Médiacentrum

2013. szeptember 10-ig jelentkezhetnek az érdeklődő hallgatók az SZTE Médiacentrum gyakornoki felhívására.

Érdekli a média világa? Szívesen látná viszont a nevét újságok hasábjain vagy stáblistákon? Van kedve interjút készíteni tudósokkal, közismert emberekkel, tehetséges fiatalokkal? Szívesen járna tudósítóként is koncertekre, fesztiválokra, kiállítás-megnyitókra, színházi bemutatókra? Örömmel eljutna olyan helyre, ahova magánemberként talán sosem sikerülne? Szívesen bekapcsolódna az SZTE Médiacentrumhoz tartozó médiumok (www.u-szeged.hu hírportál, Szegedi Egyetem Magazin, SZTE TV, SZTE rádió) szerkesztőségi munkájába?

 

Aki ezek közül a kérdések közül akár egyre is igennel válaszolt, az az egyetemi hallgató jelentkezzen bátran gyakornoknak, önkéntesnek a Szegedi Tudományegyetem Médiacentrumához!

Újra elindult az SZTE Médiacentrum népszerű gyakornoki programja: első körben 2013. szeptember 10-ig várják az érdeklődő hallgatók pályázatait a szovivo@rekt.szte.hu e-mail címre. A pályázathoz magyar nyelvű önéletrajzot és motivációs levelet is csatolni kell!

 

Az újságíró gyakornokkal kapcsolatban elvárás az analizáló- és szintetizáló képesség, a jó íráskészség, a kommunikációs készség, valamint a határozott fellépés. Felhasználói szinten ismerniük kell továbbá a Microsoft Office Excel, Word és PowerPoint számítógépes programokat.

 

Az SZTE Médiacentrum új gyakornokait személyes interjún választják ki.

 

SZTEinfó

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep

William Shakespeare szonettjeinek új magyar fordítását is bemutatták a 95. Ünnepi Könyvhéten. Június 14-én az SZTE Klebelsberg Könyvtárban Prof. Dr. Szőnyi György Endre, az SZTE BTK Angol Tanszék oktatója beszélgetett a kötet fordítójával, Fazekas Sándorral.