Még lehet jelentkezni az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjára

Március 3-ig még jelentkezhetsz az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjára. A program egy 4 hónapig tartó időszak - 2017. március 1- 2017. július 1. között- melynek keretein belül a résztvevő hallgatók volt SZTE-s szakemberekkel konzultálhatnak.

A kiválasztott hallgatóknak a tavaszi szemeszterben lehetőségük nyílik a személyes kapcsolatfelvétel mellett, egy adott szakmai terület, illetve a cégen belüli karrierlehetőségek megismerésére a mentorok közreműködésével.


A program azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a munkaerőpiacon elhelyezkedett SZTE-s alumnik és a jelenlegi hallgatók közötti kapcsolatfelvételben, ezáltal is átadva a mentorok tapasztalatait, szakmai tudását a mentoráltaknak, aminek köszönhetően a hallgatók reális szakmai képet alakíthatnak ki, és kipróbálhatják az elméletben megtanultakat a gyakorlatban is.

 

Az Alumni Mentorprogram előnye, hogy rugalmasabb, mint egy szakmai gyakorlat, kevesebb időt vesz igénybe, mégis a networking mellett rálátást biztosít egy adott szakmára a mentorokon keresztül. Mindemellett a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben elképzelt munkahelyhez közelebb kerülhessenek, vagy akár a gyakorlati hely vagy munkahelyválasztásban segítséget kapjanak.

 

Részletek:


Az összes kiírást és a szükséges tudnivalókat a Mentorprogram 2017 tavasz nyilvános csoporthoz csatlakozva is megtaláljátok!

Felhívás ÁJTK-s hallgatóknak

Felhívások BTK-s hallgatóknak

Felhívások GTK-s hallgatóknak

Felhívások TTIK-s informatikus hallgatóknak

Felhívások JGYPK-s hallgatóknak

Felhívások MK-s hallgatóknak

Felhívások TTIK-s hallgatóknak (nem informatikus)

Felhívások bármely szakos hallgatóknak


Mentorok bemutatkozásai

Korábbi mentoráltaink mondták

Mi is az az alumni mentorprogram, mit kell csinálni?

Mik a teendők, mennyi időt vesz igénybe?


Jelentkezés módja: önéletrajz és a kitöltött jelentkezési lap elküldésével az info@sztealmamater.hu vagy az iroda@sztealmamater.hu e-mail címre. ( e-mail tárgyaként az „Alumni mentorprogram – illetve a kiválasztott mentor neve szerepeljen), vagy személyesen leadva az SZTE Alma Mater irodában:Szeged, Honvéd tér 6., 33-as iroda

 

Határidő: 2017. március 3. 10.00 óra

 

További információk: SZTE Alma Mater mentorprogram.
Elérhetőség: info@sztealmamater.hu, iroda@sztealmamater.hu; www.sztealmamater.hu; Tel: 62/546775, 70/4591795

plakat_online_marc._3


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)