Jelentkezzen a III. Kari Pörköltfőző Versenyre!

Az SZTE Alma Mater Weekend keretében immár harmadik alkalommal hirdeti meg az egyetem alumni szervezete a kari pörköltfőző versenyt. Az egyetemi dolgozókból álló csapatok jelentkezését 2015. június 5-ig várják.

Tizedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját 2015. június 20-án (szombaton) az SZTE Alma Mater. Az aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit várják.


bogracs_plakat_l


Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap – a mozgáson és a szórakozáson kívül az ízekről is szól majd, hiszen idén ismét közös pörköltfőző versenyre invitálják az egyetemi karok és egységek dolgozóit. A sportolás és az egyéb programok mellett a főzés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a karok, egyetemi egységek munkatársai egy másik környezetben szerezzenek közös élményeket, megtapasztalják a csapatmunka egy új formáját, megismerkedjenek más egyetemi egységek dolgozóival. A szervezők az első 15 csapatnak biztosítják az elkészítendő sertéspörkölthöz szükséges alapanyagokat, magát a bográcsot és a tűzifát is. Egységenként egy csapat számára tudják ingyenesen a felsorolt hozzávalókat biztosítani.


Jelentkezni legkésőbb 2014. június 5-ig lehet az info@sztealmamater.hu e-mail címen a csapatnév, csapattagok és a csapatvezető nevének, illetve a vezető elérhetőségének megadásával.

 

További információ: SZTE Alma Mater III. Kari Pörköltfőző Verseny

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.