Ismét Campus Hungary ösztöndíj felhívás

2015. január 30-án délig pályázhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és munkatársai a Campus Hungary ösztöndíjprogram aktuális kiírásaira.

A Balassi Intézet 2014. december 15-én nyolcadik alkalommal hirdette meg az Európai Unió támogatásával megvalósuló Campus Hungary Program ösztöndíjait, melyekre a magyarországi konvergencia régiók – Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl és Dél-Dunántúl – felsőoktatási intézményeinek hallgatói és munkatársai pályázhatnak. Az eddigi kiírásoknak köszönhetően közel tízezren nyertek el Campus Hungary ösztöndíjat és folytathattak résztanulmányokat, végezhettek kutatásokat a világ öt kontinensén.

A magyarországi felsőoktatási intézmények, így a Tisza-parti universitas hallgatói szakmai gyakorlatra, valamint rövid, hosszú és csoportos tanulmányútra, a felsőoktatási munkatársak pedig rövid és hosszú tanulmányútra pályázhatnak 2015. január 30-ig. A pályázatok elbírálása hallgatók esetén a tanulmányi átlag, a tudományos tevékenység és a benyújtott munkaterv alapján történik. Előnyt élveznek azok, akiknek pályázott tevékenysége kreditelismeréssel jár, OTDK 1-3. helyezettek, valamint műszaki és természettudományi területen tanulnak.
Munkatársak esetén a kiválasztás szempontjai a következőek: részletes munkaterv; szakmai önéletrajz; nemzetközi területen végzett szakmai tevékenység; nemzetközi területen végzett tudományos tevékenység. Előnyt élveznek azok, akik nemzetközi kutatási projektben vesznek részt, vagy előadóként vesznek részt nemzetközi konferencián, vagy nemzetközi oktatási vásáron kiállítóként vesznek részt, illetőleg, akik hazai és külföldi felsőoktatási intézmények közötti képzésfejlesztési, kurzusharmonizációs tevékenységet végeznek, vagy új együttműködéseket hoznak létre.

Részletes pályázati kiírás hallgatók részére: itt

Részletes pályázati kiírás felsőoktatási munkatársak részére: itt

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)