Fotópályázat az egyetemi életről

Életünk az egyetem – ebben a témakörben hirdet fotópályázatot az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézete. Egy pályázó maximum öt képet küldhet be 2014. november 2-a vasárnap éjfélig. A zsűri az intézet oktatóiból, dolgozóiból és hallgatóiból áll, elnöke Dusha Béla szegedi fotóművész.

Hagyományosan idén is meghirdeti az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézete fotópályázatát, most 7. alkalommal várják a BTK hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak fotóit az “Életünk – az egyetem” témakörben. A kiírás szerint egyéb kategóriában is várnak képeket, de a tárlatra való beválogatásnál a fő témában készült fotók előnyt élveznek.

A képeket az intézet IEAS-Pix felületen található képfeltöltő rendszerén keresztül (http://pix.ieas-szeged.hu, --> "Upload images") lehet feltölteni. Minden alkotó maximum 5 képpel pályázhat. A pályaművek beadási határideje: 2014. november 2. (vasárnap) éjfél.

A zsűri az intézet oktatóiból, dolgozóiból és hallgatóiból áll, elnöke Dusha Béla szegedi fotóművész. A legjobb fotókat az angol tanszék folyosóján állítják ki, az alkotásokat vizsgaidőszakban a szegedi Novotel Hotel halljában tekinthetik meg az érdeklődők.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.