Boritokep_33

Megkapták megbízóleveleiket a szervezőbizottságok: az SZTE BTK ad otthont a 37. OTDK Humán Tudományi Szekciójának

A 37. Országos Tudományos Diákkör (OTDK) Humántudományi Szekciójának jövőre a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara ad otthont. A 2025. április 15-17-én megrendezésre kerülő tudományos verseny előszervezési feladatait és technikai lebonyolítását egy négyfős szakmai bizottság végzi és koordinálja. A szekció szervezéséért felelős bizottság tagjai 2024. április 9-én vették át megbízóleveleiket az OTDK ügyvezető tanácsától.

A bizottság tagjai:

  • ügyvezető elnök: Prof. Dr. Szilágyi Zsófia DSc (egyetemi tanár, Magyar Nyelvi- és Irodalmi Intézet Magyar Irodalmi Tanszék)
  • ügyvezető titkár: Dr. Apjok Vivien (egyetemi tanársegéd, Társadalomtudományi Intézet Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék)
  • hallgatói képviselő: Keresztény Csenge (PhD hallgató, Történelemtudományi Doktori Iskola Modernkor Program, II. évfolyam)
  • helyettes hallgatói képviselő: Vojnics-Rogics Réka (PhD hallgató, Irodalomtudományi Doktori Iskola Klasszikus Magyar Irodalom Program, III. évfolyam)

 

otdt_339


Az első OTDT-ülésen kapott instrukciók alapján a bizottság meg is kezdte működését, hogy a 37. OTDK Humántudományi Szekcióját a feltételeknek megfelelően készítse elő. A bizottság célja, hogy a verseny résztvevői 2025 tavaszán egy gördülékenyen zajló, professzionális szakmai fórumon vehessenek részt.Fotók: Faragó László

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__34_1

Az alábbiakban Dr. Újfalusi Németh Jenő nekrológját közöljük, amelyet Dr. Szász Géza, az SZTE BTK Francia Tanszékének mundkatársa fogalmazott.