IMG_7145_m

Karrierépítés összegyetemi kurzus első évfolyamos hallgatók részére

2023. szeptember 4-16. között teljesíthető a jövőbeni munkaerőpiaci elhelyezkedés sikerét és a felsőoktatásban megszerzett tudás jövőállóságát támogató „Karrierépítés összegyetemi kurzus”. A kurzus célja, személyre szabott fejlesztési javaslatokat adni a hallgatóknak, akik a teljesítéséért 1 kreditet kapnak. Helyszín: TIK számítógépes kabinet.

A kurzusra jelentkezni a Coospace felületen lehet, ahol a megfelelő időpont is kiválasztható. A kurzus az SZTE IKIKK Oktatás Modernizációs és Innovációs Klaszter és az SZTE-MTA Digitális Tanulási Technológiák Kutatócsoport együttműködése keretében kerül meghirdetésre.


További információ: https://u-szeged.hu/felvettek/karrierepites-kurzus/karrierepites-kurzus


A képzést az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosítószámú, Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás projekt támogatja. A projekt Magyarország Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervének keretében valósul meg.


image001

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep

Az SZTE BTK – hagyományainak megfelelően – díszoklevelet adományozott a 65, 60 és 50 éve végzett bölcsészkari hallgatóknak. A szeptember 16-i eseményen, amelynek a történelmileg is jelentős Auditorium Maximum adott helyet, negyvenöten vették át díszoklevelüket családtagjaik, barátaik körében.