borito

Mestertanár Aranyérem kitüntetésben részesült a BTK két oktatója

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács kétévenként hirdeti meg a Mestertanár Aranyérem pályázatot. A kitüntetést azok az oktatók kaphatják meg, akik legalább tíz éve dolgoznak a diákkörökben, és kiváló eredményeket érnek el az OTDK versenyein.

Idén az SZTE hat tanára részesült az elismerésben, közülük ketten karunk oktatói.


Kiemelkedő tehetséggondozói munkájáért Mestertanár Aranyérem kitüntetést nyert el:


Dr. Csábi Eszter, a Kognitív és Neuropszichológia Tanszék adjunktusa,


valamint


Dr. Dunai Tamás, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék adjunktusa.


Az idei pályázatra 115 Mestertanár jelölés érkezett 26 intézményből, a szakmai bizottságok által felterjesztett 70 jelöltből 50-en kapták meg 2023-ban a Mestertanár Aranyérmet - olvasható az OTDK honlapján, ahol a nyertesek teljes névsora is megtalálható. A kitüntetések átadására 2023 novemberében kerül sor Budapesten, a 36. OTDK zárása alkalmából.


Gratulálunk a díjazottaknak, és további eredményes tehetséggondozói munkát kívánunk!SZTE BTK TDT elnöksége

Friss Hírek

Friss Hírek RSS
Boritokep_11

Robert Menasse osztrák esszé- és regényíró volt az SZTE BTK Osztrák Irodalom és Kultúra Tanszékének vendége, december 5-én. Bombitz Attila, a tanszék vezetője beszélgetett a szerzővel legújabb művei kapcsán Európáról, az Európai Unió paradox működéséről, a vágyott nemzetállamok feletti egységről és a nacionalizmus térhódításáról a teltházas esten. Az esemény a budapesti Osztrák Kulturális Fórum támogatásával jött létre.