borito

Az SZTE is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

A Szegedi Tudományegyetem idén is részt vesz az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, amelyet 2023. január 12-14. között rendeznek meg Budapesten, a Hungexpo "A" csarnokában. A hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjén az SZTE 12 kara és Tanárképző Központja mutatja be képzési kínálatát. Az SZTE képviselői virtuális standdal is várják a továbbtanulás előtt állókat.

A Szegedi Tudományegyetem – mint a QS World University Rankings szerint Magyarország legjobb egyeteme – minden évben részt vesz az Educatio kiállításon. Az SZTE képviselői a HF30-as standnál várják az érdeklődőket, hogy első kézből adjanak választ a továbbtanulással kapcsolatos kérdésekre. A szegedi egyetem 12 kara és Tanárképző Központja a képzések széles skáláját kínálja: az agrár és bölcsészettudományi területektől kezdve a gazdasági, informatikai, jogi, pedagógusképzési, sport, műszaki és művészeti területeken át egészen az orvos- és egészségtudományi, valamint a társadalom és természettudományi területekig.


Aki ellátogat az SZTE standjához, a képzések, a kutatási és tudományos tevékenységek mellett mindent megtudhat a pezsgő szegedi diákéletről, a kollégiumokról, a tehetséggondozási programokról, a nemzetközi ösztöndíjakról, a szociális juttatásokról, a kulturális és sportolási lehetőségekről, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat munkájáról, a SZTEsók, a Coursera és a EUGLOH programokról. Az egyetem hallgatói örömmel osztják meg személyes tapasztalataikat akár a tanulmányaikról, akár a hallgatói életről, akár a diplomát követő jövőképről legyen szó. Az érdeklődők kézhez vehetik az egyetem 2023/2024-es tanévre szóló felvételi kiadványát, a legaktívabbak pedig SZTE-s ajándékokkal gazdagodhatnak.


Az online Educatio idén is lehetőséget ad arra, hogy a továbbtanulás előtt állók virtuális sétát tegyenek a standok között. A felületen megtekinthető a Szegedi Tudományegyetem 12 karának és Tanárképző Központjának bemutatkozó videója és letölthető a 2023/2024-es tanévre szóló felvételi kiadvány.



Forrás: SZTEInfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_30

Az SZTE BTK Hispanisztika Tanszék által idén immár hatodik alkalommal megrendezett Spanyol tanulmányi verseny díjátadóját április 14-én rendezték meg a kar Auditorium Maximum termében. Az ország különböző pontjairól érkező nyertes és különdíjjal kitüntetett csapatok a megjelent diplomatáktól vették át nyereményeiket.