borito

Díszoklevél átvételére várjuk volt hallgatóink jelentkezését

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának vezetősége idén, 2023-ban is ünnepélyes keretek között adja át a díszokleveleiket azon volt hallgatóinak, akik 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezték meg diplomájukat a kar valamelyik szakján. A díszoklevél átvételére jelentkezni szükséges – ennek határideje: 2023. május 31.

A jelentkezéshez szükséges adatlap innen letölthető: ADATLAP A DÍSZDIPLOMÁHOZ


A jelentkezési lap mellett, kérjük, küldje el:

  • a Prof. Dr. Gyenge Zoltán dékán úrnak címzett levelét,
  • rövid szakmai önéletrajzát
  • és diplomájának fénymásolatát

a btkdokt@arts.u-szeged.hu e-mail címre vagy a következő postázási címre:

Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Dékáni Hivatal

6722 Szeged, Egyetem utca 2.


Jelentkezési határidő: 2023. május 31.


Az ünnepséget hagyományosan szeptember utolsó szombatján rendezzük meg, ez várhatóan idén is így lesz. Az esemény pontos időpontjáról minden érintettet időben értesítünk a jelentkezési lapon megadott elérhetőségén.

Szeretettel várjuk vissza alma materébe, a szegedi bölcsészkarra!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_6

A THE Impact Rankings elnevezésű fenntarthatósági rangsort az ENSZ által megfogalmazott fenntartható fejlődési célok (SDG) mentén készíti el évről-évre a Times Higher Education. A 2024. június 12-én megjelent friss rangsorban a Szegedi Tudományegyetem a 43. helyen végzett a „Béke, igazság és erős intézmények” tematikus listán. Emellett több más alkategóriában is nagyot lépett előre az SZTE, de javított az összesített rangsorban is: felkerült a 301-400. helyre, ezzel megosztott első helyen végzett Magyarországon.