borito

Nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán – december 12.

Idén is megnyitja kapuit az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara a felvételizők előtt. December 12-én, 10 órától, a kar főépületében a különböző szakok kiállításával, felvételi tájékoztatóval, miniórákkal, épületbejárással és nyereményjátékkal várjuk mindazokat, akik belelesnének a szegedi bölcsészkar mindennapjaiba. A rendezvényre való belépés nem, de a miniórák látogatása regisztrációköteles!

A nyílt napok alkalmával lehetőséged van arra, hogy megnézd, hol, hogyan és kikkel töltheted majd el az egyetemi éveidet. Mi azt ajánljuk, semmiképpen se hagyd ki a szegedi bölcsészkart, ha az alábbiak közül legalább egy állítás igaz rád:


Mindig is inkább a humán tárgyak érdekeltek.


Az ország egyik legjobb bölcsészkarán tanulnál, olyan oktatóktól, akiket rendszeresen a legjobbak között emlegetnek.


Már tudod, hogy mivel foglalkoznál később, és szívesen beszélgetnél róla olyanokkal, akik épp azt tanulják vagy már a szakmában dolgoznak.


(Még nem tudod és jól jönne egy kis segítség a döntésben...)


És nem utolsó sorban: szívesen élnél egy napfényes egyetemvárosban, amelynek nagy részét halgatótársaiddal együtt töltitek meg.


Nyílt napunkon első kézből, a jelenlegi hallgatókon és oktatókon keresztül ismerheted meg széles képzési kínálatunkat! Karunkon 21 alapszak és 13 tanári képzés közül válogathatsz, de akár már most feltérképezheted mesterképzési palettánkat is! Ha pedig még nem vagy biztos abban, mit is szeretnél tanulni – tudjuk, ez nehéz lehet –, kövesd végig napközbeni programjainkat, amelyekkel a döntésben igyekszünk majd segíteni neked!

 

RÉSZLETES PROGRAM


10:00–12:30 A különböző szakok standjainak kiállítása az épület folyosóin


10:00–10:20 Köszöntő és felvételi tájékoztató az Auditorium Maximumban


10:30–12:30 Miniórák, ahol kicsiben megnézheted, mi is vár rád nálunk a következő években (a miniórák listáját itt, a regisztrációs felületet pedig itt találod - regisztrálj december 8-ig!)


12:40 Nyereményjátékunk eredményhirdetése - mert igen, ilyen is lesz!


12:50 Épülettúra, amikor is megismerheted a szegedi bölcsészkar ikonikus épületét



Játékra fel!

A nap során egy nyereményjátékkal is készülünk! Vegyél részt legalább 3 miniórán, gyűjtsd a pecséteket az útleveledre, dobd be azt az Auditorium Maximum előtt található ládába, és vidd haza a hamisítatlan BTK-s ajándékcsomagok egyikét! A szerencsés nyerteseket 12:40-kor sorsoljuk ki, szintén az Auditorium Maximum előtti folyosórészen.

 

Számoljuk ki együtt a pontjaidat!

Tanulmányi Osztályunk munkatársai egy külön standnál segítenek majd neked abban, hogy biztosan választ kapj minden kérdésedre az új felvételi eljárással kapcsolatban, sőt, a felvételi pontszámodat is kiszámolhatjátok együtt!

 

Kérj igazolást!

Tekintettel arra, hogy nyílt napunk tanítási napra esik, igazolást is kérhetsz majd. Pultunk az aulában lesz, ahol a diákigazolványod alapján kiállítjuk neked a hivatalos igazolást!


Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

A legfrissebb információkról a leggyorsabban nyílt napunk Facebook-eseményében értesülhetsz!


(A nyílt napon későbbi felhasználás céljával kép- és hangfelvétel készül!)



Szeretettel várunk nyílt napunkon,

és később, 2023 szeptemberében is!