diszdiploma

Díszoklevél átvételére várjuk volt hallgatóink jelentkezését

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának vezetősége idén, 2022-ben is ünnepélyes keretek között adja át a díszokleveleiket azon volt hallgatóinak, akik 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezték meg diplomájukat a kar valamelyik szakján. A díszoklevél átvételére jelentkezni szükséges – ennek határideje 2022. május 31.


Az alábbi jelentkezési lap mellett kérjük, küldje el a Prof. Dr. Gyenge Zoltán dékán úrnak címzett levelét, rövid szakmai önéletrajzát és diplomájának fénymásolatát a btkdokt@arts.u-szeged.hu e-mail címre vagy a következő postázási címre: Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatal 6722 Szeged, Egyetem utca 2.


A díszoklevelek ünnepélyes átadóját hagyományosan szeptember utolsó szombatján tartjuk, ez várhatóan most is így lesz. A pontos időpontról az adatlapon megjelölt elérhetőségén minden jelentkezőt időben értesítünk.


A kitöltendő adatlap letöltéséhez kattintson ide: https://arts.u-szeged.hu/download.php?docID=35079


Szeretettel várjuk vissza alma materébe, a szegedi bölcsészkarra!


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.