KUTATOK_EJSZAKAJA_17

I. Design- és művészetmenedzsment Fesztivál a Café Radnótiban

Karunk design- és művészetmenedzsment szakos hallgatói szervezik meg a Szegeden egyedülálló Design- és művészetmenedzsment Fesztivált, idén első alkalommal. A május 21-i eseménynek karunk kávézója, a Café Radnóti ad otthont. 16 órától egy tervezővel folytatott beszélgetéssel, slam poetryvel, kiállítással és zenével várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt a szervezők javasolják az előzetes asztalfoglalást.


A fesztivál programja:


16:00 - Érkezés


16:30 - Prof. Dr. Gyenge Zoltán, az SZTE BTK dékánjának megnyitója


16:45 - Slam Poetry - Gömöri Eszter és Munding Kamilla


17:00 - Interaktív panelbeszélgetés Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével

Az Y Konszept egy divatot, irodalmat és újrahasznosítást ötvöző magyar márka, melynek megálmodója Meyer Eszter-Virág. Kollekcióiban megtalálhatóak a kézzel festett idézetekkel, humoros töltetű kifejezésekkel, motívumokkal ellátott ruhadarabok, valamint az álomszerű, tüllös-mesebeli kreációk is.


18:00 - Szünet


18:30 - Panelbeszélgetés folytatása Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével


19:30 - Kontra Anna és Brnic Miroslav élőzenés zárása


20:00 - Kötetlen program


A rendezvény időtartama alatt a helyszínen ruha- és ékszerkiállítás tekinthető meg, mely során lehetőség nyílik közelebbről is megismerni az Y Konszept és a Sofistica tervezői által megálmodott darabokat.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.