Beiratkozás 2017 rendezvényei

2017. augusztus 28-án, délelőtt 10 órától az SZTE Tanulmányi és Információs Központban

szte_logo

Meghívó

 

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Beiratkozási hét rendezvényeinek kezdetére 2017. augusztus 28-án, hétfőn délelőtt 10 órától. Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ


Változatos programokkal, az egyetem szolgáltatásait bemutató rendezvényekkel várja a tanulmányaikat szeptemberben megkezdő hallgatóit az SZTE augusztus 28-tól szeptember 2-ig a József Attila Tanulmányi és Információs Központ hátsó bejáratnál, a Batthyány utca felől.

 

A Szegedi Tudományegyetem több mint hatezer új hallgatója előre egyeztetett időpontra érkezik a beiratkozásra. A várakozás alatt és az adminisztratív feladatok elvégzése után sokszínű kulturális és szabadidős programok várják a résztvevőket. A gólyák a Nagy Beiratkozáson megismerhetik azokat az egyetemi egységeket, melyek a következő években segítséget nyújtanak nekik a minél sikeresebb tanulmányaikhoz. A rendezvény nem titkolt célja, hogy az egyetemre érkezők már az első nap érezzék, Szeged legnagyobb közösségének tagjaivá váltak.

 

A programsorozat megnyitóján augusztus 28-án 10 órakor az érdeklődők ízelítőt kaphatnak a következő napok programjából: salsabemutató és az SZTE Zeneművészeti Kar flashmobja várja a beiratkozókat.

Az újságíróknak az évkezdetről és a pótfelvételi eredményekről Szakál Péter, az SZTE oktatási igazgatója nyilatkozik a helyszínen.

 

További információ:

 

Bene Tamás

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság

igazgató

Tel.: +36-62-54-6390

E-mail: press@rekt.szte.hu

Antal Éva Eső

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság

PR referens

Tel.: +36-62-54-6390

E-mail: press@rekt.szte.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_35

Tavasszal is meghirdette az SZTE NKI Kulturális Irodája a Hallgatói Művészeti Versenyét, amelyre több kategóriában jelentkezhettek a tehetséges hallgatók: az eredményhirdetésen kiderült, a meghirdetettek közül majdnem minden kategóriában értek el helyezést BTK-s hallgatók is, nem egy esetben első helyen végeztek.


Néhány nappal később az ugyancsak az SZTE NKI által szervezett „A Szegedi Tudományegyetem és a Nobel-díj” alkotói pályázat díjkiosztójára is sor került, ahol az egyik első díjat szintén egy BTK-s hallgató kapta meg, személyesen Karikó Katalintól.