BTK_plakatkiv

Nyílt nap az SZTE BTK-n - 2016. január 30.

A szegedi bölcsészkar többek közt izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel, "Élő könyvtárral" és a képzések kitelepülő standjaival várja az érdeklődőket.

Kíváncsi vagy rá, hogy mi az, amit valóban kínálhat számodra a szegedi bölcsészkar, és hogy miért érdemes velünk tervezned?


Kérdéseid vannak a felvételivel kapcsolatban?


Szeretnél első kézből, karunk oktatóitól és hallgatóitól tájékozódni az egyes képzésekről és az egyetemi életről?


"Kikölcsönöznél" néhány percre egy sikeres, hivatását gyakorló, nálunk végzett bölcsészt?


Kipróbálnád Szeged legrégebbi, még ma is működő (!) felvonóját?


Vagy csak szeretnél jól eltölteni egy szombat délelőttöt?Akkor nincs más dolgod, mint hogy ellátogass az SZTE BTK január 30-i nyílt napjára a szegedi bölcsészkar Egyetem utcai főépületébe.BTK_plakat
Kövesd az SZTE BTK Facebook oldalát és figyeld a nyílt nap Facebook eseményét!


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.