Megtekinthető a SzemeSZTEr decemberi adása

2015 utolsó egyetemi magazinja sok érdekes összeállítást tartogat nézőinek. Néhány téma kedvcsinálónak: Vámpírok bálja a BTK első éveseinek táncos mulatságán, remek elfoglaltság a Filmklub, de azt is megmutatjuk, hogy milyen filmek várják a résztvevőket. Hamza Vanessa kommunikáció BA szakos hallgató a mézeskalács készítésbe avat be bennünket. Egy új sorozatot is indítunk, ahol a BTK épületeinek, névvel ellátott termeinek történetét vázoljuk fel.

Minden kedves Nézőnknek békés karácsonyt és sikeres 2016-os esztendőt kíván a stáb minden tagja nevében a szerkesztő, Márki Kitti kommunikáció MA és a két műsorvezető, Glillich Anna és Serege Krisztina kommunikáció BA szakos hallgatók.


A magazin a Szeged TV műsorán december 15-én és 22-én este nyolc órától látható, de a találkozhatnak műsorunkkal a veszprémi, hódmezővásárhelyi, szentesi, bajai, kecskeméti és a szabadkai Pannon TV műsorán is!




Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.