Szegedi kommunikáció szakos hallgatók sikere az idei, jubileumi DUE Sajtófesztiválon

Az idei DUE Ifjúsági Sajtófesztiválon megint szép sikert értek el a kommunikáció szakos hallgatók.

Csábi Máté III. éves BA hallgató etikus újságírói különdíjat vehetett át. Máté a SzemeSZTEr egyik anyagával, a decemberi diákmegmozdulások szegedi eseményeinek összefoglalójával pályázott. A legjobb "diákok által indított online magazin felsőoktatás kategóriában" pedig a hallgatóink által működtetett ArtsOnline lett.


A cikk nem ír róla, de a nyomtatott sajtó felsőoktatási díjazottjai között a harmadik helyezett Klatka Eszter intézményi kommunikátor szakos JGYPK-ás hallgató lett.


További részletek: http://www.delmagyar.hu/szte/szegedieket_is_dijaztak_az_ifjusagi_sajtofesztivalon/2333386/

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.