Campus Hungary ösztöndíjak

Campus Hungary ösztöndíjak hallgatók számára szakmai gyakorlati, valamint rövid tanulmányutak megvalósítására akár EU-n kívüli országokban is

A Balassi Intézet és a Tempus Közalapítvány Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet szakmai gyakorlati képzésére és rövid tanulmányutak megvalósítására.


A pályázáshoz regisztráció szükséges a www.campushungary.hu oldalon található online felületen 2012. október 15-től kezdődően.


A pályázathoz szükséges dokumentumok feltöltése 2012. november 20. éjfélig lehetséges.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Idén, immáron huszonkettedik alkalommal, újra jelenléti formában szervezi meg karunk Hungarológia Központja a Nyári Egyetemet. A program keretében július 18-tól a világ különböző országaiból érkeznek a karra külföldi diákok, hogy a négyhetes itt-tartózkodásuk alatt közelebb kerülhessenek a magyar nyelvhez és kultúrához. Az idei év különlegessége, hogy a Nyári Egyetemmel párhuzamosan egy másik, hasonló célú program is elindul, július 26-án. A Manitobai Egyetemmel való új megállapodás alapján tíz kanadai diák tölt majd el három hetet Budapesten és Szegeden – a kulcsfogalom itt a köztéri emlékezet lesz.