SZTE BTK 2018. november

2018. november 25.

 

A kulturális örökség oktatása és kutatása a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán Konferencia

2018. november 10.

Egy több szempontból is különleges könyvbemutatóra került sor október végén a Bölcsészkar Auditorium Maximumában, melynek legnagyobb sztárjai – talán a többi résztvevő megbocsátja – Janka és Buborék voltak.

2018. november 05.

A szegedi „Quartier Latin” központját, az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kart a QS Rankings a világ bölcsészkarai közül a négyszáz legjobb közé sorolta. E tény mögött az értékeket a kívülállók számára is élvezhetővé kívánja tenni az SZTE BTK dékánja, a filozófus Prof. Dr. Gyenge Zoltán. Az oktatói teljesítmény belső átvilágításáról az irodalomtörténész Prof. Dr. Szajbélyi Mihály prodékánt is kérdeztük.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.