Az SZTE BTK-t is megtalálod az EDUCATIO Szakkiállításon, de online is szétnézhetsz nálunk


Educatio_kepA tavaly online megrendezett EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás idén ismét visszatér a budapesti Hungexpo területére, 2022. január 13. és 15. között. Tekintettel azonban a még mindig fennálló járványhelyzetre, a kiállítók az online térben is elérhetőek lesznek a három nap folyamán: szöveges, képes, videós tartalmakkal, valamint videós és írásos chat lehetőséggel várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

A Szegedi Tudományegyetem mind a 12 kara bemutatkozik a szakkiállításon, idén a HF30-as standnál találhattok meg minket. Karunk képviselői szóróanyagokkal, ajándéktárgyakkal és mindenekelőtt hasznos információkkal várnak Titeket!

Érdeklődjetek a felvételi eljárásról, az egyes szakokról vagy akár a közösségi életről – hallgatóink készségesen válaszolnak minden kérdésetekre!


Ha pedig személyesen nincs lehetőségetek részt venni az EDUCATIO-n, csatlakozzatok hozzánk online! Nézzetek körül az SZTE BTK tartalmai között és kérdezzetek a Tanulmányi Osztály képviselőitől video chat formájában!


Az EDUCATIO online felületét itt éred el: https://www.educatioexpo.hu/

Ha a Szakkiállításról lemaradnál, gyere el nyílt napunkra! Január 29-én, Szegeden, a BTK főépületében várunk Téged tájékoztatóval, szakos standokkal és egy bölcsészkari sétával!

Csatlakozz Facebook-eseményünkhöz, hogy ne maradj le a részletekről: https://fb.me/e/17kIdFr6u


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Honlap_borito_MKN

Az idei már a hatodik alkalom, amikor ismert írók és filozófusok az ország különböző pontjairól a szegedi bölcsészkarra érkeznek azért, hogy a Magyar Könyvkiadók Napja elnevezésű rendezvényünk keretében az itteni olvasóknak is bemutassák legújabb köteteiket, ők maguk pedig jobban megismerhessék közönségüket. A számtalan meghívott vendég és legtöbbször a kérdező szerepében fellépő bölcsészkari oktató mellett kísérő programokkal is készülünk. Az első este például az online olvasásnépszerűsítés lesz a téma, de természetesen a könyvvásárlás sem maradhat el: a Libri csapata is itt lesz velünk a két nap folyamán. A programok október 5-én és 6-án a BTK Kari Konferenciatermében, esténként pedig a Café Radnótiban kapnak majd helyet.