Fulbright_tajekoztato_plakat_2014-15

Fulbright ösztöndíjak az Amerikai Egyesült Államokba

A Fulbright Program oktatói, kutatói és tanulmányi ösztöndíjakat kínál az Egyesült Államokba, bármely tudomány- és művészeti ágban. A Fulbright ösztöndíjról első kézből kaphat információt az, aki részt vesz a március 7-i TIK-beli tájékoztatón.

Felsőfokú végzettséggel (minimum BA/BSc) és megfelelő szintű angol nyelvtudással rendelkező magyar állampolgárok jelentkezhetnek a Fulbright ösztöndíjra. Az elmúlt húsz évben a Fulbright magyar-amerikai csereprogramnak köszönhetően körülbelül 750 magyar és 600 amerikai diák, oktató és kutató részesülhetett Fulbright ösztöndíjban.

A Fulbright ösztöndíj teljes körű támogatást biztosít (havi megélhetési költség, egészség- és balesetbiztosítás, tandíj, stb.).

A 2014-2015-ös tanévre szóló ösztöndíjakra 2013. május 13-ig lehet pályázni. Bővebb információ és online pályázat a Fulbright Bizottság honlapján található: www.fulbright.hu

A Fulbright ösztöndíjakról, a pályázat menetéről a Fulbright Bizottság ügyvezető igazgatója, Dr. Jókay Károly tart előadást tartani, majd készséggel válaszol kérdésekre. A tájékoztató időpontja március 7. (csütörtök) délelőtt 10:00 óra, helyszíne a József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.) IV-es szemináriumi terme – tudtuk meg Prof. Dr. Nagy Katalintól, a Magyar Fulbright Egyesület Elnökétől, az SZTE Fogorvostudományi Kar dékánjától.


 

További információ:

http://www.stoma.u-szeged.hu/hirek/szte-fok-2013-februar/fulbright-osztondijak; http://www.arts.u-szeged.hu/hirek/szte-btk-2013-februar/fulbright-osztondijak

 

A Fulbright ösztöndíjak pályázati kíírása itt letölthető

SZTEinfo


Plakat2013_Szeged

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)