Tizenegyedszer rendezik meg Szegeden a Pedagógiai Értékelési Konferenciát

Az SZTE BTK Neveléstudományi Intézete szervezésében háromnapos konferenciát tartanak, melynek fő témáját a pedagógiai értékeléshez kapcsolódó különféle kutatások jelentik.

Április 11. és 13. között kerül sor a XI. Pedagógiai Értékelési Konferencia előadásaira a Szegedi Akadémiai Bizottság székházban (Somogyi u. 6.). Szó lesz a társas környezet befolyásoló szerepéről, a számítógép-alapú tesztelésről, valamint ismertetik az matematika és idegen nyelv tanulására vonatkozó kutatási eredményeket is. A kiváló magyar előadók mellett két neves külföldi szakértőt is vendégül látnak a tudományos seregszemlén Terezinha Nunest, az oxfordi egyetem neveléstudományi szakának professzorát, valamint Alex Kozulint, a Feuerstein Intézet igazgatóját.

A programon szívesen látnak mindenkit, akit a téma iránt érdeklődik.

 

További információk: http://www.edu.u-szeged.hu/pek2013/

 

A konferenciát a TÁMOP 3.1.9-11/1-2012-0001 azonosító-jelű „Diagnosztikus mérések fejlesztése” című pályázat keretében az Európai Unió támogatta.

 

SZTEinfo


pek2013_borito

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.