Online gyerekekről, offline szülőkről tart előadást Tari Annamária

Folytatódik az SZTE JGYPK Mentor(h)áló 2.0 Program és az IH Rendezvényközpont közös pedagógiai esték sorozat. 2015. május 7-én 18 órától az IH Rendezvényközpontban Tari Annamária klinikai szakpszichológus tart előadást „Online gyerekek, offline szülők: Digitális szakadék és ami mögötte van” címmel.

A Szegedi Tudományegyetem és konzorciumi partnerei az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül támogatást nyertek a TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008 számú, „Mentor(h)áló 2.0 Program” című projekt megvalósítására. A projekt részeként működő Mentor(h)áló Klub pedagógiai és a pedagógia társterületeihez illeszkedő témákban esti előadásokat, beszélgetéseket szervez Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Az előadássorozat következő állomásaként 2015. május 7-én, csütörtökön 18 órától Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta beszél a fogyasztói társadalom és annak hatása az X, Y és Z generációkra témáról.


A szakpszichológus Y-generáció és Z-generáció című könyveiben elmagyarázza és megérteti az olvasóval, hogy a mai tizenévesek és huszonévesek miért olyanok, amilyenek. Előadásában beszél arról, hogyan mélyül a digitális szakadék a mai szülők és gyermekeik között és megpróbál használható megoldásokat, stratégiákat kínálni a régi és új nemzedékek közti szakadékok áthidalására.


További részletek itt


Facebook eseményoldal: itt

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_36

Hetvenhét kutató, köztük az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi kar öt munkatársa vette át 2024 áprilisában az MTA doktora címért járó oklevelet. Az Országos Széchényi Könyvtárban szervezett ünnepélyes átadón várták azon kutatókat, akik kiemelkedő tudományos munkásságukat egy doktori műben összegezték, eredményeik egy kiemelt részét pedig sikeresen megvédték.