Május 8-ig várja a pályázatokat az SZTE Tehetségpont

Meghosszabbított határidővel, 2015. május 8-án, pénteken 24 óráig várják a pályázatokat az SZTE Tehetségpont ösztöndíj felhívásaira.

A Szegedi Tudományegyetem tehetséggondozó szervezete – egyetemi egységekkel és nagyvállalatokkal együttműködve – 2015-ben is meghirdette ösztöndíj felhívásait. A korábbi évekhez hasonlóan a Szegedi Tehetséggondozó Tanács SZTE Talent Ösztöndíjat és Kiválósági Lista pályázatot írt ki a Szegedi Tudományegyetem hallgatói számára. Az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ és az SZTE Esélyegyenlőséget Biztosító Bizottsága támogatása alapján ugyancsak kiírták az SZTE Esélyegyenlőségi Talent Ösztöndíjat. A Pro Talentis Universitatis Alapítvány és számos nagyvállalat közös ösztöndíjakat hirdetett. Az Alapítvány a Magyar Nemzeti Bank támogatásával hallgatói ösztöndíj pályázatot is kiírt.


A Tisza-parti universitas hallgatóit támogató ösztöndíjakra 2015. május 8. 24 óráig várják a pályázatokat. A dokumentumok benyújtása a MODULO felületen történik.


A részletes pályázati felhívások és további információ az SZTE Tehetségpont oldalán.


SZTEinfo


Korábban írtuk: Ösztöndíjakat hirdet az SZTE Tehetségpont


További ösztöndíj felhívásról írtuk:

Pályázati felhívás - Egyetemi Sajtóért Pro Talentis Ösztöndíj

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_30

Az SZTE BTK Hispanisztika Tanszék által idén immár hatodik alkalommal megrendezett Spanyol tanulmányi verseny díjátadóját április 12-én rendezték meg a kar Auditorium Maximum termében. Az ország különböző pontjairól érkező nyertes és különdíjjal kitüntetett csapatok a megjelent diplomatáktól vették át nyereményeiket.