Campus Hungary ösztöndíjak az SZTE hallgatói számára

Megkezdődött a jelentkezés a Campus Hungary külföldi ösztöndíjakra, melyekre a Szegedi Tudományegyetem hallgatói máris benyújthatják jelentkezésüket.

A Balassi Intézet a Nemzeti Kiválósági Program keretében Campus Hungary pályázatot hirdet külföldi országokban megvalósítható ösztöndíjakra. Ezek az ösztöndíj-lehetőségek a Szegedi Tudományegyetem polgárai számára is elérhetőek, és valódi mobilitási lehetőségeket kínálnak a világ minden tájára. Az aktuális pályázati fordulóban már nemcsak a hallgatók érintettek, hanem az egyetem oktatói és az adminisztratív munkatársai számára is esély nyílik – sikeres pályázás esetén jelentős anyagi támogatást is biztosítva – az egyéni, illetve csoportos külföldi szakmai utakhoz, tanulmányutakhoz, részképzésekhez.

 

Fontos tudni, hogy a Campus Hungary weboldalán már megkezdődött a regisztráció az egyetemi hallgatók számára. Érdemes tehát tanulmányozni a pályázati lehetőségeket, és felvenni a kapcsolatot a külföldi partnerekkel, illetve megkezdeni a pályázathoz szükséges formanyomtatványok beszerzését, hogy a pályázati időszak zárultáig (2014. március 3., 12:00.) minden dokumentum feltöltése megtörténhessen. Akkor is tanácsos azonnal, tehát már most regisztrálni a Campus Hungary honlapján, ha a pályázati anyag még nem teljes, mivel a jelentkezés időpontja szerint is rögzítik a pályázókat, és előfordulhat, hogy túljelentkezés esetén a későn regisztrálók már csak tartaléklistára kerülnek. Jelentkezni egyébként kizárólag elektronikusan lehet.

 

A 2014. január 20-án meghirdetett Campus Hungary ösztöndíjpályázatok keretében bővítik a konvergenciarégiók felsőoktatási intézményeiben dolgozó munkatársaknak szóló pályázati lehetőségeket, melyeket a következő pályázati felhíváskor, várhatóan 2014. áprilisában hirdetnek meg, és a Campus Hungary honlapján tesznek közzé.

 

A Campus Hungary pályázati felhívás hallgatók számára itt olvasható.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.