Peremvidékek – sorozatzáró vetítés és beszélgetés

A Grand Café és a Szegedi Tudományegyetem közösen szervett filmvetítés- és beszélgetéssorozatot Peremvidékek – Ciány-magyar határ címmel. A sorozat utolsó programját 2014. április 17-én, csütörtökön este rendezik meg, a vendégek a Cigány kép – Roma kép című dokumentumfilm alkotói.

Peremvidékek Cigány-magyar határ címmel rendezett beszélgetés- és dokumentumfilm-sorozatot a Grand Café és az SZTE Szociológia Tanszék. A sorozat befejező programját 2014. április 17-én, csütörtökön este 6 órától tartják, Kőszegi Edit és Szuhay Péter cigány képzőművészekről készített dokumentumfilmjét, a Cigány kép – Roma kép (2001, színes magyar dokumentumfilm, 78', rendező: Szuhay Péter, Kőszegi Edit) mutatják be.
A vetítés után az alkotókkal Roskó Gábor képzőművész, az SZTE JGYPK Rajz-Művészettörténet Tanszékének vezetője beszélget.

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.