Összegyetemi Gólyatábor a Partfürdőn

Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat idén harmadik alkalommal rendezi meg az Összegyetemi Gólyatábort az újszegedi Partfürdőn, ahol pénteken fellép a Punnany Massif!

Szeptember 5. és 8. között az újszegedi Partfürdőn rendezi meg az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat az Összegyetemi Gólyatábort. A hallgatóknak örömteli hír, hogy szeptember 6-a hivatalos rektori szünet, így a csütörtöki buli után kipihenten folytathatják pénteken. A belépő a gólyáknak ingyenes abban az esetben, ha részt vettek a kari gólyatáborban. A külsős jegy 2000 forint, a külsős 3 napos bérlet 4000 forint. (Az SZTE-s és külsős jegy minden nap 20 órától másnap reggel 8 óráig érvényes.) Pénteken 11 és 15 óra között SZTE-s diákigazolvánnyal akciós áron, 990 forintért látogatható a Napfényfürdő Aquapolis. A vendégeknek sátrazási lehetőséget biztosítanak a szervezők. A gólyák minden nap egyszer ingyen kapnak meleg ételt.

 

A részletes program itt tekinthető meg:

 

 

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)