campus_trening2

Campus Hungary hallgatói tréningek az SZTE-n is

Ingyenes motivációs „túlélő” tréningre és angol nyelvi készségfelmérésre várják a Szegedi Tudományegyetem külföldi ösztöndíj-lehetőségek iránt érdeklődő hallgatóit.

Campus Hungary hallgatói tréningek indulnak a Tempus Közalapítvány szervezésében. A rendezvénysorozat keretében a Szegedi Tudományegyetemen előbb október 10-én (csütörtökön) motivációs „túlélő” tréninget tartanak, majd október 16-án (szerdán) angol nyelvi készségeiket mérhetik fel az érdeklődők. A programokon való részvétel ingyenes.

 

Motivációs „túlélő” tréning

Szeretnél külföldön tanulni, új élményekkel gazdagodni és közben szakmai tapasztalatot szerezni? Nem vagy biztos magadban, vagy talán már jelentkeztél ösztöndíjra, de félsz a külföldi élet megpróbáltatásaitól? Szeretnél magabiztosan elindulni, de nem tudod, hogyan? A motivációs „túlélő” tréningen szakképzett trénerek készítenek fel arra, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból a

tanulmányúton. Az ingyenes, hatórás tréning rávilágít azokra készségekre is, amelyek segítenek a külföldi eligazodásban, tanulásban, „túlélésben”.

 

Bárki jelentkezhet, aki felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban áll. Elsősorban azoknak a BA-, MA- és PhD-hallgatóknak ajánlják a tréninget, akik vagy félnek a külföldi tanulmányút megpróbáltatásaitól, és szeretnének magabiztosan, határozottan nekivágni egy ösztöndíjnak; vagy már elnyert ösztöndíjasok, közeljövőben utazók, akinek a felkészítés segítséget adhat a külföldi eligazodásban, tanulásban, „túlélésben”.

 

Időpont: 2013. október 10. (csütörtök) 13.00-18.00

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.), Kongresszusi Központ, III. szemináriumi terem

 

Regisztrálni a következő linken lehet 2013. október 9-én 12 óráig, vagy az alábbi oldalon: http://goo.gl/mPHI59

 

Angol nyelvi készségfelmérés

Szeretnéd tudni, hol tartasz angol nyelvből? Szeretnéd kipróbálni magad következmények nélkül? Szeretnél visszajelzést kapni a nyelvtudásodról, a fejlesztendő területekről? És mindezt ingyen? Most megteheted a Tempus Közalapítvány által szervezett „Angol nyelvi készségek felmérése” programon, ahol szakképzett nyelvoktatóktól kaphatsz képet angol nyelvi szintedről.

 

Bárki jelentkezhet, aki felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban áll. Elsősorban azoknak a BA-, MA- és PhD-hallgatóknak ajánlják a részvételt, akik tervezik, hogy a jövőben külföldi tanulmányútra mennek, vagy már jelentkeztek valamely ösztöndíjra, és szeretnének nyelvileg is felkészülni. Ehhez kiváló segítséget ad az ingyenes felmérés.

 

Időpont: 2013. október 16. (szerda) 16:00-19:00

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar (Szeged, Egyetem u. 2.), földszint X-es terem

 

Regisztrálni akövetkező linken lehet október 15-én 12 óráig, vagy az alábbi oldalon: http://goo.gl/PhArIL

SZTEinfo

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)