Eötvös-koszorút kapott Makk Ferenc

Kimagasló kutatói teljesítményeket díjaztak a magyar tudomány ünnepének nyitórendezvényén: heten, közöttük Makk Ferenc, a Szegedi Tudományegyetem professzora is átvehette a kiemelkedő tudományos életmű elismerésére szolgáló Eötvös József-koszorút.

Kimagasló kutatói teljesítményeket díjaztak a magyar tudomány ünnepének november 5-i nyitórendezvényén az Magyar Tudományos Akadémia székházában: heten, közöttük Makk Ferenc, a Szegedi Tudományegyetem professzora is átvehette a kiemelkedő tudományos életmű elismerésére szolgáló Eötvös József-koszorút Pálinkás Józseftől, az MTA elnökétől.


Makk Ferencet, a történelemtudomány doktorát, az SZTE BTK Történeti Segédtudományok Tanszékének egyetemi tanárát az Árpád-kori magyar-bizánci kapcsolatok, illetve a magyar külpolitika történetének kutatásában elért eredményeiért ismerték el.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

044A0978_1024

Cafe Radnóti néven nyitotta meg kapuit október végén karunk új közösségi tere a szegediek és környékbeliek előtt, hivatalos átadójára pedig november 11-én került sor. A karunk volt magyar-francia szakos hallgatójáról, Radnóti Miklósról elnevezett kávézó számos irodalmi és művészeti rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a BTK főépületében.