borito

Ismét nyílt nap az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán – 2023. január 28.

A szegedi bölcsészkar 2023 januárjában ismét nyílt napot tart a felvételi előtt állóknak. Január 28-án, szombaton, a kar Egyetem utcai főépületében számos olyan programon vehetnek majd részt az érdeklődők, amelyek segítséget jelenthetnek abban, hogy a február 15-i határidő előtt a lehető legjobb döntést hozhassák meg arra vonatkozóan, hogy szeptembertől hol folytassák majd felsőfokú tanulmányaikat.

A decemberi nagy sikerű rendezvény után januárban, mintegy utolsó segítségként a felvételizőknek, ismét színes programmal készül az SZTE BTK kari nyílt napján. A program 11 órakor kezdődik majd, helyszíne pedig a kar főépülete lesz (Szeged, Egyetem utca 2.).


Ugyanezen a napon rendezi meg az SZTE is a nagy egyetemi nyílt napját, amely a BTK szomszédságában, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban lesz. Aki tehát ellátogat az egyikre, könnyen átmehet a másik nyílt napra is – így az SZTE teljes kínálatát és az egyetem legjobb karaként szereplő BTK* széles oktatási palettáját is megismerheti.


Sőt! A januári nyílt napon a decemberihez képest más témák és programok is terítékre kerülnek majd, tehát azok is biztosan találkozhatnak újdonságokkal, akik a tavalyi után úgy döntenek, ismét ellátogatnak a karra!


A BTK nyílt napjának részletes programja már elérhető a rendezvény Facebook-eseményében!


Az alábbiakban pedig megtekinthető a decemberi nyílt napról készült riport, amely az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék SzemeSZTEr című magazinműsorában jelent meg:





*Forrás: HVG Diploma 2023

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_35

Tavasszal is meghirdette az SZTE NKI Kulturális Irodája a Hallgatói Művészeti Versenyét, amelyre több kategóriában jelentkezhettek a tehetséges hallgatók: az eredményhirdetésen kiderült, a meghirdetettek közül majdnem minden kategóriában értek el helyezést BTK-s hallgatók is, nem egy esetben első helyen végeztek.


Néhány nappal később az ugyancsak az SZTE NKI által szervezett „A Szegedi Tudományegyetem és a Nobel-díj” alkotói pályázat díjkiosztójára is sor került, ahol az egyik első díjat szintén egy BTK-s hallgató kapta meg, személyesen Karikó Katalintól.