KUTATOK_EJSZAKAJA_17

I. Design- és művészetmenedzsment Fesztivál a Café Radnótiban

Karunk design- és művészetmenedzsment szakos hallgatói szervezik meg a Szegeden egyedülálló Design- és művészetmenedzsment Fesztivált, idén első alkalommal. A május 21-i eseménynek karunk kávézója, a Café Radnóti ad otthont. 16 órától egy tervezővel folytatott beszélgetéssel, slam poetryvel, kiállítással és zenével várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes, de a férőhelyek korlátozott száma miatt a szervezők javasolják az előzetes asztalfoglalást.


A fesztivál programja:


16:00 - Érkezés


16:30 - Prof. Dr. Gyenge Zoltán, az SZTE BTK dékánjának megnyitója


16:45 - Slam Poetry - Gömöri Eszter és Munding Kamilla


17:00 - Interaktív panelbeszélgetés Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével

Az Y Konszept egy divatot, irodalmat és újrahasznosítást ötvöző magyar márka, melynek megálmodója Meyer Eszter-Virág. Kollekcióiban megtalálhatóak a kézzel festett idézetekkel, humoros töltetű kifejezésekkel, motívumokkal ellátott ruhadarabok, valamint az álomszerű, tüllös-mesebeli kreációk is.


18:00 - Szünet


18:30 - Panelbeszélgetés folytatása Meyer Eszter-Virággal, az Y Konszept márka tervezőjével


19:30 - Kontra Anna és Brnic Miroslav élőzenés zárása


20:00 - Kötetlen program


A rendezvény időtartama alatt a helyszínen ruha- és ékszerkiállítás tekinthető meg, mely során lehetőség nyílik közelebbről is megismerni az Y Konszept és a Sofistica tervezői által megálmodott darabokat.


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Honlap_borito_MKN

Az idei már a hatodik alkalom, amikor ismert írók és filozófusok az ország különböző pontjairól a szegedi bölcsészkarra érkeznek azért, hogy a Magyar Könyvkiadók Napja elnevezésű rendezvényünk keretében az itteni olvasóknak is bemutassák legújabb köteteiket, ők maguk pedig jobban megismerhessék közönségüket. A számtalan meghívott vendég és legtöbbször a kérdező szerepében fellépő bölcsészkari oktató mellett kísérő programokkal is készülünk. Az első este például az online olvasásnépszerűsítés lesz a téma, de természetesen a könyvvásárlás sem maradhat el: a Libri csapata is itt lesz velünk a két nap folyamán. A programok október 5-én és 6-án a BTK Kari Konferenciatermében, esténként pedig a Café Radnótiban kapnak majd helyet.