David Pujado fotóművész Jaime Gil de Biedma kiállítása2018. szeptember 27-én a Hispanisztika Tanszék, a Budapesti Spanyol Nagykövetség és a budapesti Cervantes Intézet közös szervezésében megnyílt David Pujado fotóművész, Jaime Gil de Biedma spanyol költő verseit illusztráló munkáiból készült tárlata a Tanulmányi és Információs Központ aulájában. A kiállítás október 26-ig látogatható.


A megnyitón jelen volt David Pujado fotóművész, Anunciada Fernández de Córdova nagykövetasszony, Csikós Zsuzsanna, a Hispanisztika Tanszék tanszékvezetője és Keveházi Katalin, a Klebelsberg Könyvtár Főigazgatója. A megnyitón a Hispanisztika Tanszék hallgatói részleteket adtak elő Jaime Gil de Biedma költeményeiből.


biedma1Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Szántai Levente, a BTK Pszichológiai Intézetének végzett hallgatója és Rudisch Ferenc Martin, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék volt diákja Pro Scientia Aranyérem kitüntetésben részesültek, kiváló tanulmányi munkájuknak és az OTDK-n elért sikereiknek köszönhetően. Az aranyérmet 2021. november 24-én ünnepélyes keretek között vehették át.