David Pujado fotóművész Jaime Gil de Biedma kiállítása2018. szeptember 27-én a Hispanisztika Tanszék, a Budapesti Spanyol Nagykövetség és a budapesti Cervantes Intézet közös szervezésében megnyílt David Pujado fotóművész, Jaime Gil de Biedma spanyol költő verseit illusztráló munkáiból készült tárlata a Tanulmányi és Információs Központ aulájában. A kiállítás október 26-ig látogatható.


A megnyitón jelen volt David Pujado fotóművész, Anunciada Fernández de Córdova nagykövetasszony, Csikós Zsuzsanna, a Hispanisztika Tanszék tanszékvezetője és Keveházi Katalin, a Klebelsberg Könyvtár Főigazgatója. A megnyitón a Hispanisztika Tanszék hallgatói részleteket adtak elő Jaime Gil de Biedma költeményeiből.


biedma1Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

MTA doktora címet szerzett a BTK három oktatója: prof. dr. Hansági Ágnes, prof. dr. Bibok Károly és prof. dr. Hárs Endre. A hosszú és szigorú pályázási folyamat eredményeként idén 80 kutató vehette át a tanúsító oklevelet. Az új MTA doktorokat június 28-án köszöntötték az MTA Székház Dísztermében.