Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a SZTE-n - kompetencia teszt


Kedves Hallgató!

Egyetemünk az EFOP-3.5.1-16-2017-00004 azonosítószámú, Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen elnevezésű projekt keretében a Neveléstudományi Intézet közreműködésével az SZTE-n tanuló hallgatók digitális olvasás-szövegértését és IKT-kompetenciáját vizsgálja egy saját fejlesztésű teszttel és kérdőívvel.

ARRA Kérjük, töltse ki a Tesztet és a hozzá kapcsolódó kérdőívet!

A tesztek kitöltésének időszaka: 2018. június 5. – július 10.

A teszt a fent megadott adatfelvételi időszakon belül minden internetkapcsolattal rendelkező gépen bármikor kitölthető. A teszt megoldásához hozzávetőlegesen 35-45 percre, a kapcsolódó kérdőív kitöltéséhez kb. 5-10 percre van szükség.

Az Ön teendője:

Másolja be a böngészője címsorába a megadott linket, majd a választott azonosítójával lépjen be a tesztelési felületre!

Egy azonosítóval csak egyszer lehet megkezdeni a teszt kitöltését. Ha megszakad a kitöltés folyamata, ismét töltse le a tesztet a megfelelő linken. Az azonosítója begépelése után ott folytathatja a válaszadást, ahol a kapcsolat megszakadása előtt abbamaradt.

 

A teszt az alábbi címen érhető el: http://edia.edu.u-szeged.hu/rd1264_2/

 

Attól függően, hogy Ön az SZTE melyik karának hallgatója, az alábbiak szerint szabadon megválaszthatja a belépési azonosítóját:

 

A választható belépési azonosítók intervalluma

Állam- és jogtudományi Kar

AJTK001

és

AJTK999

között

Bölcsészettudományi Kar

BTK001

és

BTK999

között

Gazdaságtudományi Kar

GTK001

és

GTK999

között

Mérnöki Kar

MK001

és

MK999

között

Mezőgazdasági Kar

MGK001

és

MGK999

között

Pedagógusképző Kar

JGYPK001

és

JGYPK999

között

Természettudományi és informatikai Kar

TTIK001

és

TTIK999

között


Amennyiben belépéskor „A kérdőív végére ért. Köszönjük, hogy kitöltötte a kérdőívet is! Zárja be a böngészőjét!” üzenet jelenik meg, kérjük, zárja be a böngészőt, majd indítsa újra, ismét másolja be böngészője címsorába a teszt linkjét, és lépjen be egy másik belépési azonosítóval! A fenti üzenettel csak abban az esetben találkozhat, ha a belépéshez olyan azonosítót választott, amellyel valaki korábban már kitöltötte a tesztet.

Belépést követően tanulmányozza figyelmesen a feladatokat, hogy sikeresen meg tudja oldani azokat. A képernyő tetején narancssárga sáv mutatja, hogy hol tart a feladatok megoldásában.

A képernyő méretét a CTRL + és a CTRL – billentyűkombinációkkal tudja módosítani.

Amikor a teszt végére ért, látni fogja az elért eredményt százalékos formában.

 

Kérjük, hogy végig töltse ki a tesztet és a kapcsolódó kérdőívet!

 

Amennyiben a méréssel kapcsolatban, kérdés, észrevétel, probléma merül fel, annak megoldásában Kinyó László, a kutatás szervezője segít a 06-30-535-0959 telefonszámon, vagy a kinyo@edpsy.u-szeged.hu email címen.

 

Köszönjük, hogy a teszt megoldásával és a kérdőív kitöltésével támogatja munkánkat!


szechenyi2020

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

borito

Az SZTE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara 2023 tavaszán is várja mindazokat a szegedieket, Szeged környékén élőket, akik úgy gondolják, hogy tanulni, művelődni, a világ minél több részletét megismerni sose késő. Mi is így gondoljuk! Ennek jegyében indítottuk el 2016 őszén a Bölcsész Szabadegyetemet, amelynek keretében számos egyetemi kurzust megnyitunk az érdeklődő idősebbek és fiatalabbak, középiskolások, középkorúak, nyugdíjasok előtt. A tavaszi félévre jelentkezni február 19-ig lehet!