karuzel

December 10-én nyílt nap a szegedi Bölcsészkaron!

Bölcsésznek készülsz? Várunk! Nem tudod még, hogyan dönts februárban? Várunk! Még gondolkodsz, melyik egyetemet, kart vagy szakot jelöld első helyen? Minket!

Gyere, segítünk a döntésben!


Szeretettel várunk december 10-én, hétfőn 9:30-kor az SZTE BTK-n! Megtudhatsz mindent, amit a jelentkezésről és a szakjainkról tudni kell, megismerkedhetsz az egyes szakokon tanítókkal és tanulókkal, és máris megelőlegezünk neked egy indexet, hogy úgy ismerkedhess meg a szakjainkkal, hogy közben játszol – és még nyerhetsz is vele!

Bemutatjuk az épületet, most bejuthatsz a legérdekesebb helyekre: a régészek pincéjébe, a pszichológusok laboratóriumába, a kommunikáció szakosok stúdiójába!

Gyere, nézzél szét, dönts jól – dönts mellettünk!


Tehát: SZTE BTK, Aud Max, 2018. december 10. (hétfő), 9:30 (érkezés)

10:00 felvételi tájékoztató

11:30-tól ismerkedés a szakokkal, aláírásgyűjtés az indexbe, játék

12:30: tombolasorsolás

13:00 épülettúra

 

A múlt érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!

A jelen érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!

A jövő érdekel? Gyere a szegedi Bölcsészkarra!


Felhívjuk figyelmüket, hogy nyilvános rendezvényünkön hang-, kép- és videófelvétel készül. Köszönjük!TOMBOLA

Három tombolaajándékot sajnos nem tudtunk átadni a nyerteseinknek, kérünk titeket jelentkezzetek ajándékotokért az alábbi e-mail címen: btkpr@arts.u-szeged-hu


Névsor:

Hajdú Anna K. (SZTE Gyakorló Gimnázium)

Kaliszky Kinga (Szent Angéla Ferences Ált.Isk. és Gimnázium)

V(K?) Szabó Flóra


Friss Hírek

Friss Hírek RSS

MKN3

Élettörténet és emlékezet címmel harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudányi Kara az SZTE Klebelsberg Könyvtárral közösen a Magyar Könyvkiadók Napját. A kétnapos eseménynek 2019. október 1-jén a BTK épülete, míg október 2-án a könyvtár ad otthont. Az esti könyvbemutatókra, beszélgetésekre, illetve az Esterházy Péter emlékére szervezett, filozófusok és írók közös felolvasására pedig mindkét nap a Grand Caféba várják az érdeklődőeket.